Administratief medewerker loodskantoor (38u)

Introductie

In een dynamische omgeving voel jij je thuis en kan je met jouw administratieve vaardigheden de collega’s ondersteunen zodat alles soepel verloopt. Weet jij de rust te bewaren tijdens drukke momenten en heb jij graag jouw zaken op orde? Dan is deze administratieve vacature wat voor jou!

Functie

Voor onze opdrachtgever in Maasdijk zijn wij op zoek naar een administratief medewerker loodskantoor. Als administratief medewerker loodskantoor bij onze opdrachtgever in de food-sector heb jij een verantwoordelijke taak. Het is een veelzijdige en uitdagende functie. Jij staat chauffeurs te woord en tekent de documenten af, houd je de voorraden bij en controleer je de binnengekomen en uitgaande orders. Jij rapporteert dagelijks aan de teamleider van het loodskantoor. Om de kwaliteit van de producten te bewaren wordt er gewerkt in een omgeving van 4 tot 14 graden Celsius, maar daarvoor krijg je werkkleding van onze opdrachtgever. Het team bestaat uit ongeveer 25 collega’s waarbij er een iformele werksfeer heerst.

Functie-eisen

  • Minimaal mbo+ werk- en denkniveau;
  • Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift;
  • Als administratief medewerker loodskantoor kan jij zelfstandig te werk gaan, toont initiatief en hebt een flexibele werkhouding;
  • Ervaring met het Microsoftpakket en werken met een geautomatiseerd systeem;
  • Jij bent bereid te werken in een gekoelde omgeving van ongeveer 4 tot 14 graden Celsius.

Aanbod

  • Marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring incl. overwerktoeslagen;
  • Opleidingsmogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Afwisselende en uitdagende functie als administratief medewerker loodskantoor;
  • Pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Een gezellige en informele werksfeer.

Sollicitatie

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij je waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven