Assistent Accountmanager

Introductie

Geen dag is hetzelfde als Assistent Accountmanager. Jij ondersteunt actief de Accountmanager bij het beheer van jullie klantenportefeuille waarbij jij het eerste aanspreekpunt bent voor jullie groep uitzendkrachten.

Functie

Van het welkom heten van nieuwe uitzendkrachten tot het plannen van het vervoer, jij draait je hand er niet voor om. In de functie van Assistent Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de administratie rondom uitzendkrachten; zo regel je de werkplanning, verwerk je gewerkte uren, behandel je verlofaanvragen en registreer je het uitgeven van werkschoenen en auto’s.

Samen met de Accountmanager zorg jij er voor dat alles voor jullie klanten en uitzendkrachten, soepel en efficiënt loopt en goed geregeld is. Je bent flexibel en kunt gemakkelijk schakelen tussen diverse werkzaamheden. Je bent een echt teamplayer binnen je eigen team en naar de ondersteunende afdelingen toe.

Binnen deze functie heb jij alle ruimte jezelf te ontwikkelen. Doorgroeien naar de positie van Accountmanager is een concrete optie.

Functie-eisen

Voor deze functie vragen wij:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Fulltime beschikbaar;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Poolse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met plannings- en databasesoftware is een pré;
 • Ervaring in de uitzendbranche is een pré maar met het juiste enthousiasme kan alles geleerd worden.

De competenties benodigd voor deze functie zijn:

 • Communicatief vaardig;
 • Stressbesteding en oplossingsgericht;
 • Flexibel en doorzettingsvermogen;
 • Leergierig, resultaatgericht en ambitieus;
 • Nauwkeurig en organisatorisch sterk;
 • Teamplayer.

Aanbod

Wij zijn Duijndam Works, aangenaam. Al 25 jaar brengen we bedrijven met een behoefte aan tijdelijke of vaste versterking van hun team samen met kandidaten op zoek naar een nieuw baan. En niet zonder resultaat. Elk jaar helpen we vele klanten aan personeel en honderden mensen aan een nieuwe baan.

Duijndam Works is een onderdeel van Labour Power Company (LPC). LPC is een groep van bedrijven gespecialiseerd in de bemiddeling van flexkrachten die veelal tijdelijk in Nederland verblijven. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven actief in een grote diversiteit aan sectoren zoals de glastuinbouw, AGF, voedingsindustrie, logistiek en techniek.

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor het inlenen van uitzendkrachten, detachering van medewerkers en het vinden van professionals via ons werving- en selectietraject. Door onze samenwerking met toonaangevende bedrijven, hebben wij elke dag een ruim aanbod aan vacatures. Werkzoekenden kunnen bij ons rekenen op persoonlijke aandacht, daadkracht in ons handelen en een open en eerlijk advies.

Wij bieden je een uitdagende en collegiale werkomgeving in een informele werksfeer waar je veel kunt leren en je jezelf volop kunt ontwikkelen. Naast het interne opleidingstraject bieden we functiegerichte opleidingen aan bij externe opleiders.

Meerdere keren per jaar organiseren we activiteiten met het team zoals gezamenlijke lunches, een gezellige zomerbarbecue, uitdagende activiteiten om je collega’s eens op een andere manier te leren kennen en ook de feestdagen worden niet vergeten.

Wij geloven in een goede work life balance en bieden je 31,5 vakantiedagen en een goede pensioenregeling aan. Het salaris is marktconform en groeit mee met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en denk je bij Duijndam Works helemaal op je plek te zijn? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Klik op de knop ‘Solliciteren’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Als je meer wilt weten over deze vacature, neem dan contact op met

Tess Duijndam of Eveline Bakker via hrm@duijndamworks.nl.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven