Bijrijder

Introductie

Ben jij op zoek naar een dynamische baan waarbij geen dag hetzelfde is? Houd je van buiten bezig zijn en vind je fysiek werk fijn? Dan is deze vacature van bijrijder wat voor jou!

Functie

Voor onze opdrachtgever in het Westland zijn wij op zoek naar een bijrijder. Als bijrijder ben je een onmisbare schakel in het gezellige team en ben jij de rechterhand van de chauffeurs. Je ondersteunt bij het laden en lossen van goederen en zorgt ervoor dat alles veilig en efficiënt verloopt. Je bent een echt teamspeler die niet terugdeinst foor fysiek werk en graag buiten actief is. In deze functie is een goede werkethiek en bereidheid om te leren van grote waarde, zodat jij een hoogwaardige service kan verlenen aan de klanten en zorg jij dat de reputatie van de opdrachtgever hoog wordt gehouden.

Functie-eisen

  • Werkervaring als bijrijder is niet verplicht, een goede mentaliteit wel;
  • Jij wil en bent in staat om buiten te werken;
  • Voor fysiek werk draai je jouw handen niet om.

Aanbod

  • Marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring als bijrijder;
  • Een leuke afwisselende baan in de buitenlucht;
  • Gezellige collega’s in een fijne werkomgeving;
  • Pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld.

Sollicitatie

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij je waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven