Certificeringen

U bent als goede werkgever op zoek naar een professionele en betrouwbare sparringpartner die u ondersteunt in het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Om u als opdrachtgever een goede objectieve indruk van ons bedrijf te geven, zijn wij aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en bezitten wij alle relevante kwaliteitskeurmerken.

Wilt u meer weten over onderstaande keurmerken en certificaten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

ABU

Duijndam Works is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), de brancheorganisatie voor de uitzendbranche. De ABU hanteert een streng toelatingsbeleid en controleert periodiek onze correcte toepassing van de cao, de kwaliteit van onze bedrijfsvoering en administratieve processen, en de tijdige afdracht van belastingen en sociale premies.

ABU leden staan voor kwaliteit en goed werkgeverschap. Duijndam Works voldoet ook aan het verplichte lidmaatschapscriterium voor leden die arbeidsmigranten bemiddelen: de ABU Fair Employment Code Arbeidsmigranten. De code biedt – boven op wet en regelgeving en de CAO voor Uitzendkrachten – extra zekerheden voor deze groep werknemers.

ABU lidmaatschapsverklaring

Stichting Normering Flexwonen

Duijndam Works is opgenomen in het register van de Stichting Normering Flexwonen (SNF) en voldoet daarmee aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. In de gestelde norm zijn o.a. ruimte en privacy, hygiëne, sanitair, veiligheid en voorzieningen de speerpunten. Jaarlijks vindt er bij ons een administratieve inspectie plaats en alle huisvestinglocaties worden gedurende het jaar geïnspecteerd. Met het SNF keurmerk garanderen we onze uitzendkrachten dat de huisvesting in orde is.

SNF keurmerk

NEN 4400-01

Duijndam Works voldoet aan de NEN 4400 01 norm en is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA). De NEN 4400 01 norm is opgesteld door de uitzendbranche om werkgevers die arbeid inhuren of aannemen te beschermen tegen fraude en illegaliteit. De norm stelt strenge eisen aan onze personeels en loonadministratie en aan de afdracht van belastingen en sociale premies. Normec VRO voert twee keer per jaar audits uit op basis van de NEN 4400 01 norm. Duijndam Works voldoet hiermee aan de voorwaarden om te worden toegelaten tot het register van de Stichting Normering Arbeid.

NEN 4400-01 verklaring en registratie SNA

VCA en VCU

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit Veiligheid Checklist Aannemers (VCA). VCA is er voor aannemingsbedrijven en richt zich op: veiligheid, gezondheid en milieu op de werkplek. VCA gecertificeerde bedrijven voeren werkzaamheden uit met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om werkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken, werkplaatsen en bij installaties. Voor VCA gecertificeerde bedrijven is het verplicht om mensen in te lenen bij een VCU gecertificeerde uitzender. Sinds 15 november 2011 is Duijndam Works, vestiging Kerklaan 1A te Wateringen, VCU gecertificeerd. Wij zijn dan ook te vinden in het register VCA.nl. Met het VCU certificaat laten we zien dat Duijndam Works veilig en gezond werken belangrijk vindt.

VCU certificaat

Securitech Detection & Verification

De ontwikkelingen op het gebied van identiteit (ID) gaan razendsnel. Door uiteenlopende maatschappelijke, politieke en technische ontwikkelingen groeit de behoefte aan het snel en zeker kunnen vaststellen van identiteiten met de dag. Duijndam Works streeft naar een zo kwalitatief en transparant mogelijke dienstverlening. Absolute zekerheid voor ons (en u) op het gebied van de juiste identiteit van onze medewerkers is dan ook essentieel. Ter controle van identiteitsdocumenten, maken wij daarom gebruik van de Document Scanner en de Fraudedesk van Securitech Detection & Verification B.V

Securitech certificaat

Onze buitenlandse vestigingen beschikken ook over de benodigde certificeringen. Duijndam Works is als eerste in Polen ingeschreven in het Landelijke Register van Uitzendondernemingen (KRAZ – Krajowy Rejestr Agencji Zatrudnienia) en we beschikken over het certificaat nr. 1 dat wordt uitgegeven door de Ministerie van Arbeid en Sociale Zaken in Polen.

OKAP

Onze vestiging in Polen is sinds 2004 lid van de Poolse brancheorganisatie OKAP – Ogólnopolski Konwent Agencji Pracy (de Poolse bond voor uitzendondernemingen) wat getuigt van een hoge beroepsethiek in arbeidsbemiddeling.

Scroll naar boven