Chauffeur B

Introductie

Zet jij graag een stapje extra, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je in het bezit van een rijbewijs B? Lees dan deze vacature verder want deze functie als Chauffeur B in de reiniging kan iets voor jou zijn!

Functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Chauffeur B met een hart voor de zaak. De opdrachtgever is gevestigd in het Westland en zijn specialist in de reiniging. Zij doen dit met een geprofessionaliseerde mobiele wasstraat door heel Nederland. Hierbij is het van belang dat je servicegericht bent, kwaliteit levert en klantvriendelijk te werk gaat. De normale werkweek is van maandag tot donderdag waarbij je ongeveer 10 uur per dag werkt, dit betekent dat je normaal gesproken vrijdags vrij bent. Voor deze functie zoeken we een zelfstandig persoon die er voor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je gaat de hele dag van locatie naar locatie om daar je taken uit te voeren, hier komen dan ook veel verantwoordelijkheden bij kijken.

Functie-eisen

  • Relevante werkervaring als Chauffeur B is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent klantgericht en je kunt snel schakelen;
  • Je hebt een proactieve houding en een flexibele instelling.

Aanbod

  • Een uitdagende, fulltime baan;
  • Een Chauffeur B functie bij een innovatieve organisatie;
  • Je hebt veel vrijheid: het grootste gedeelte van je werkdag ben je zelfstandig op de weg;
  • Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen;
  • Pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld.

Sollicitatie

Sluit deze vacature niet helemaal aan bij wat je zoekt? Je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om andere mogelijkheden op de arbeidsmarkt te bespreken.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven