Commercieel medewerker binnendienst

Introductie

Ben jij iemand die in oplossingen denkt en affiniteit heeft met techniek. Ben jij positief en energiek? Dan is deze vacature van commercieel medewerker binnendienst iets voor jou!

Functie

Voor onze opdrachtgever, gespecialiseerd in de techniek, gevestigd in het Westland zijn we op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Als commercieel medewerker binnendienst ben jij onderdeel van een team met gezellige collega’s. Je hebt diverse verantwoordelijkheden, zoals het verwerken van offerteaanvragen, fungeren als vraagbaak voor klanten met betrekking tot artikelen en prijzen, uitvoeren van aanvullende administratieve taken en jij bent in staat om jouw collega’s te helpen indien nodig.

Functie-eisen

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Minimaal een mbo-4 diploma in een commerciële richting of ervaring in een vergelijkbare functie als commercieel medewerker binnendienst;
  • Je bent commercieel, representatief en communicatief vaardig;
  • Je bent een stressbestendige teamspeler.

Aanbod

  • Je wordt als commercieel medewerker binnendienst onderdeel van een dynamisch en groeiend team;
  • Een uitdagende functie waarbij jouw ideeën worden gewaardeerd;
  • Pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.

Sollicitatie

Op het moment dat je aansluit bij het gevraagde profiel zullen we je uit nodigen bij ons op kantoor om je ambities verder te bespreken en om te kijken wat Duijndam Works jou kan bieden.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven