Commerciële stage

Wie zoeken wij?

Op zoek naar een commerciële stage waar je ook echt aan de slag gaat en ervaring op kan doen voor jouw toekomstige carrière? En volg je een opleiding (bij voorkeur) in de richting Commerciële Economie, Marketing of Sales. Dan hebben we een interessante stage, waar je relevante werkervaring kan opdoen.

Wat ga je doen?

Tijdens de stageperiode maak je kennis met de verschillende werkzaamheden binnen de uitzendbranche. Samen met het team van recruiters en accountmanagers probeer je werkzoekende te helpen met het vinden van een nieuwe baan. Dit traject doe je aan het begin onder begeleiding, na een aantal weken meekijken is het een optie om zelfstandig te werk te gaan.

Is er een nieuwe aanvraag binnengekomen van een opdrachtgever, dan is het aan jou de taak om een opvallende vacaturetekst te maken. Zijn er sollicitaties binnengekomen, dan is het mogelijk om zelfstandig sollicitatiegesprekken te voeren met kandidaten. Heb je meerdere topkandidaten gesproken en zie je een vacature staan bij een potentiële nieuwe klant? Nadat de match tussen kandidaat en aanvraag is gemaakt, willen wij jou tijdens een stage ook graag de volgende stap leren hoe we dit commercieel aanpakken. Deze ervaring is tijdens de rest van je carrière zeker van waarde. Al met al een uitdagende en leerzame stage!

Wat verwachten we van jou?

  • 2e-, 3e- of 4e-jaars hbo-student Commerciële Economie, HRM of Bedrijfskunde;
  • Minimaal twaalf weken stageperiode;
  • Een stage in de commercie, waarbij je zelfstandig te werk kan;
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig;
  • Je hebt de ambitie om te leren en door te groeien.

Wat bieden wij jou

  • Een passende stagevergoeding;
  • Een leuke en leerzame commerciële stage met voldoende begeleiding;
  • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen;
  • Voldoende mogelijkheden en tijd om jouw (stage)opdracht uit te voeren.

Sollicitatie

Wij zijn een gemotiveerd, dynamisch team met veel ervaring in de uitzendbranche. Je bent bij ons onderdeel van het team en we staan open voor nieuwe ideeën.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven