Heftruckchauffeur

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je jouw technische- en heftruckvaardigheden kunt laten zien? Houd jij daarnaast van veel afwisseling in jouw dagelijkse taken? Dan is deze vacature wat voor jou!

Functie

Voor onze opdrachtgever in Poeldijk zijn wij op zoek naar een combinatie van een productiemedewerker en heftruckchauffeur. Deze opdrachtgever is een toonaangevende speler in de metaalbewerking. Als productiemedewerker zal je verschillende taken uitvoeren Je zult metalen bewerken door te zagen, ponsen, boren of snijden, waarbij nauwkeurigheid en precisie belangrijk zijn. Het is jouw taak ervoor te zorgen dat jouw collega’s op tijd kunnen beginnen met de juiste materialen. Daarnaast is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de producten die gereed zijn op tijd worden weggebracht.

Als heftruckchauffeur is het laden en lossen van trailers ook een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket, waarbij je jouw vaardigheden op de heftruck inzet. Het betreft hier geen palletwerk, maar het verplaatsen van stalen tralies tot 12,80 meter breed, wat een specifieke aanpak vereist. De werkzaamheden op de heftruck zullen 2 á 3 uur per dag zijn. Het is belangrijk om nauwkeurig te werken volgens maten en tekeningen, en om de kwaliteit van de producten te controleren. Je zult veilig en efficiënt werken met takels, kranen, machines en heftrucks. 

Functie-eisen

  • Mbo werk- en denkniveau met ervaring als heftruckchauffeur en/of productiemedewerker;
  • Bekend met het veilig gebruik van takels, kranen en machines, of de bereidheid om dit te leren;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Goed vermogen om heftruck te rijden met ruimtelijk en technisch inzicht.

Aanbod

  • Marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring als heftruckchauffeur en/of productiemedewerker;
  • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden in een dynamische werkomgeving;
  • Mogelijkheid tot het behalen of verlengen van een heftruckcertificaat;
  • Pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Gezellige bedrijfsuitjes en borrels.

Sollicitatie

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij je waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven