Keurmeester AGF

Introductie

Aardappelen komen in vele varianten, om er voor te zorgen dat de beste aardappelen bij de klant op tafel komen, is een scherpe blik nodig. De blik van een echte inspecteur wel te verstaan. Zie jij een toekomst als keurmeester in de AGF sector wel zitten? Dan komen we graag met je in contact!

Functie

In de functie van keurmeester ontvang, sorteer en keur je de binnengekomen aardappelen aan de hand van de gestelde normen. Je controleert de lading nauwkeurig en verwerkt de gegevens in het systeem. Je draagt zorg voor een goede tussenopslag en aanvoer naar de productie, om op deze manier een goed verloop van het productieproces te garanderen.

Je werkt zo efficiënt mogelijk. Als inspecteur vorm je de basis voor een kwalitatief goed product. Er worden strenge eisen gesteld aan kwaliteit en voedselveiligheid. Samen met je collega heb je de verantwoordelijkheid voor de voorraadbeheer. De voorraadbeheer dient heel secuur te worden nagelopen en vindt, afhankelijk van de tijd jaar 1 a 2 keer per dag plaats.

Functie-eisen

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare werkervaring als keurmeester of inspecteur in de AGF-sector is een pre;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent nauwkeurig, kwaliteitsbewust, consequent, proactief en betrokken;
  • Je bent stressbestendig en communicatief vaardig.

Aanbod

  • Een fulltime dienstverband als inspecteur/keurmeester op basis van 40 uur;
  • Pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Een baan met veel verantwoordelijkheden;
  • Je komt te werken in een gezellig team met een leuke sfeer.

Sollicitatie

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij je waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven