Klusjesman

Introductie

Ben jij een technische alleskunner die allround inzetbaar is? Onze opdrachtgever zoekt een conciërge/huismeester die zelfstandig kleinschalige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden kan uitvoeren. Lijkt deze vacature jou wat, reageer dan via onze website!

Functie

De opdrachtgever heeft verschillende panden en huizen in bezit die aan particulieren verhuurd worden. Voor divers onderhoud-, reparatie- en montagewerk kom jij als klusjesman van pas. Bijvoorbeeld een kleine lekkage/ verstopping, voegen/ kitten, een stopcontact verplaatsen of een deur vervangen is kinderspel voor jou. Kortom allerlei soorten klussen waar jouw bouwkundig inzicht voor nodig is. 

Doordat je op verschillende locaties aan het werk bent als huismeester/klusjesman zal geen dag hetzelfde zijn. Je zal autonoom aan de slag gaan met een bestelbus gevuld met gereedschap en materiaal om langs de verschillende woningen te gaan om de klanten uit de brand te helpen. Je gaat zo efficiënt mogelijk te werk, bent flexibel met spoedgevallen en mede door jouw vakbekwaamheid is dit geen probleem.

Functie-eisen

  • Minimaal een mbo-diploma, bij voorkeur richting: timmerman, loodgieter, monteur, tegelzetter, bouwvakker;
  • Aantoonbare werkervaring op het gebied van techniek, huismeester, bouw, conciërge, montage;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • In het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

  • Bij goed functioneren word je overgenomen door onze opdrachtgever;
  • Een baan bij een groeiende organisatie;
  • Je hebt veel vrijheid als conciërge/klusjesman: het grootste gedeelte van je werkdag ben je zelfstandig op de weg;
  • Een uitdagende, fulltime baan;
  • Vanaf je eerste werkdag word je meegenomen in onze aantrekkelijke Plus pensioensregeling.

Sollicitatie

Op het moment dat je aansluit bij het gevraagde profiel zullen we je uitnodigen bij ons op kantoor om je ambities verder te bespreken en om te kijken wat Duijndam Uitzendgroep jou kan bieden.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven