Kwaliteitsmedewerker AGF

Introductie

Heb je werkervaring in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de AGF of wil je graag werken bij een professionele partij in deze branche die jou de kans geeft dit vak te leren? Onze opdrachtgever is op zoek naar een kwaliteitsmedewerker met ervaring, maar heeft ook ruimte om iemand op te leiden!

Functie

In de functie van (leerling) kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het keuren van de inkomende en uitgaande Hollandse groente. Ook ben jij verantwoordelijk voor het juist afhandelen van klachten en contact opnemen met leveranciers. Je zal werken met diverse soorten groente en fruit, je voert kwaliteitscontroles uit bij de producten aan de hand van de gestelde kwaliteitsnormen.

Je werkt in deze functie samen in een team van kwaliteitsmedewerkers. Naar aanleiding van de controles maak je keurrapporten. Met jouw AGF-ervaring en productkennis weet je precies wanneer er tussendoor nog een extra controle nodig is. Op het moment dat je zelfstandig aan het werk kan, ben je grotendeels van je tijd aan het keuren op locatie van de klant, waardoor je regelmatig onderweg bent en verschillende plekken komt te zien. Onze opdrachtgever staat zowel open voor ervaren kandidaten als enthousiaste kandidaten met minder ervaring die willen doorgroeien.

Functie-eisen

  • Vmbo of mbo werk- en denkniveau;
  • Affiniteit en ervaring met de groenten en fruit sector;
  • Werkervaring in een soortgelijke functie als kwaliteitsmedewerker;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een sterk oog voor detail;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en auto.

Aanbod

  • Een jaarcontract voor een fulltime dienstverband (38 uur);
  • Een marktconform salaris;
  • Werken in een enthousiast en ervaren team van kwaliteitsmedewerkers;
  • Je hebt veel vrijheid: het grootste gedeelte van je werkdag ben je zelfstandig op de weg;
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Sollicitatie

Sluit deze vacature niet helemaal aan bij wat je zoekt? Je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor andere mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven