Machine operator

Wie zoeken wij?

Heb jij technisch inzicht, verstand van machines en beschik jij over leidinggevende kwaliteiten? Ben jij op zoek naar een fulltime baan als machine operator in de groene en fruit? Dan is deze vacature wat voor jou!

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever gespecialiseerd in de groente- en fruithandel zijn wij op zoek naar een machine operator die het team komt versterken. Dit team bestaat uit gezellige en enthousiaste collega’s waarmee je dagelijks aan het werk bent. Je werkt met de nieuwste machines in een innovatieve en moderne omgeving.

Als machine operator ben jij diegene die snel de storingen oplost en zorgt dat de productie moeiteloos blijft draaien. Je zorgt ervoor dat de machines altijd in topconditie zijn door regelmatig onderhoud en schoonmaak. Daarnaast stuur je jouw collega’s aan die aan de machines werken en spring je zelf ook bij in de productie. Je informeert je collega’s regelmatig over de voortgang in de productie en viert graag samen met hen de successen na een geslaagde shift. Bovendien houd je een oogje in het zeil om te zorgen dat iedereen zich strikt aan de veiligheids- en hygiënevoorschriften houdt. Al met al een veelzijdige en uitdagende functie!

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent bereid om in 3 ploegendienst te werken;
  • Ervaring als machine operator is niet verplicht, maar ambitie om door te groeien/leren wél.

Wat bieden wij jou

  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bij een groeiende organisatie;
  • Afwisselende en uitdagende functie als machine operator;
  • Fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris op basis van kennis en ervaring;
  • Pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld.

Sollicitatie

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij je waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven