Marketing en sales medewerker

Wie zoeken wij?

Ben jij nauwkeurig en kan jij zelfstandig te werk gaan? Zoek jij een functie als marketing en sales medewerker met grote vrijheid en verantwoordelijkheden? Dan is deze vacature wat voor jou!

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever in Wateringen, die zich bezighoudt met de distributie van brillen, zijn wij op zoek naar een marketing en sales medewerker. Bij dit bedrijf kom je terecht in een klein hardwerkend team waarmee je diversen verantwoordelijkheden hebt.

Als marketing en sales medewerker ben je verantwoordelijk voor de orders, leveringen en backorders voor alle klanten in de BENELUX. Je stelt procedures op voor het beheer en de bestelling van voorraad op basis van maandelijkse voorraadtellingen. Daarnaast creëer je content voor social media, advertenties en andere media. Je doet proactief aanbevelingen van producten die aansluiten op de behoeften van de klant. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het opstellen en afhandelen van facturen en creditnota’s. Al met al een veelzijdige en uitdagende functie!

Wat verwachten we van jou?

  • Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift, Frans en Duits is een pré;
  • Minimaal 1,5 jaar ervaring in de klantenservice of als marketing en sales medewerker;
  • Je hebt ervaring met MS-office, ervaring met marketing communicatie is een pré;
  • Je hebt een vlotte en opgeruimde persoonlijkheid.

Wat bieden wij jou

  • Een functie als marketing en sales medewerker tussen de 32 – 40 uur per week;
  • Een functie met grote vrijheid en verantwoordelijkheden;
  • Gezellige collega’s in een informele werksfeer;
  • Pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld.

Sollicitatie

Op het moment dat je aansluit bij het gevraagde profiel zullen we je uit nodigen bij ons op kantoor om je ambities verder te bespreken en om te kijken wat Duijndam Works jou kan bieden.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven