Monteur elektrische installaties (40u)

Introductie

Ben jij op zoek naar een veelzijdige uitdaging op het gebied van elektrotechniek bij een klantgericht technisch installatiebedrijf waarbij je jouw vaardigheden ontwikkeld op unieke plekken? Dan is deze vacature wat voor jou!

Functie

Voor onze opdrachtgever in Wateringen zijn wij op zoek naar een monteur elektrische installaties. Deze opdrachtgever is een toonaangevende speler in de techniek van energie en gegroeid tot een landelijk erkend elektrotechnisch bedrijf. Als monteur van elektrische installaties werk je samen met een team van professionele collega’s elektrotechnische uitdagingen op het gebied van jouw interesse en ervaring, geen dag is hetzelfde! Zo begint jouw werkdag met het checken van de planning en locaties via de tablet die je van ons krijgt. Op locatie houd je rekening met de veiligheidsnormen en draag je persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarna voer je diverse elektrotechnische taken uit, zoals het oplossen van storingen of aanpassingen aan installaties. Aan het eind van de dag rapporteer je de werkzaamheden en materialen via de tablet.

Functie-eisen

  • Jij bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Een afgeronde elektrotechnische opleiding;
  • Ervaring als monteur in de elektrotechniek;
  • Jij bent representatief en communicatief vaardig.

Aanbod

  • Een salaris op basis van opleiding en ervaring met de mogelijkheid om direct in dienst te treden;
  • Werkbusje van de zaak;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Afwisselende functie als elektromonteur met genoeg uitdaging;
  • Een gezonde en gezellige werkplek.

Sollicitatie

Op het moment dat je aansluit bij het gevraagde profiel zullen we je uitnodigen bij ons op kantoor om je ambities verder te bespreken en om te kijken wat Duijndam jou kan bieden.

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven