Onderhoudsmedewerker golfbaan (40u)

Introductie

Ben jij een teamspeler met een passie voor groenonderhoud op een golfbaan? Ben jij enthousiast en gemotiveerd? Dan zoeken wij jou!

Functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een onderhoudsmedewerker golfbaan in Haarlem. Als onderdeel van het team ervaren hoveniers ben jij samen met jouw gezellige collega’s verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van één van de mooiste golfbanen in de regio. Dit doen jullie door de bomen rond het terrein te snoeien, de holes te vernieuwen, het gras te maaien op een zitmaaier en door het uitharken van de bunkers. Jouw team zorgt ervoor dat de golfbaan er top en top uitziet, zodat de golfers met plezier kunnen golfen.

Functie-eisen

  • Bereid zijn om golfers vriendelijk en beleefd te woord te staan;
  • Als onderhoudsmedewerker / groenvoorziener / hovenier golfbaan ben jij representatief en kan jij zelfstandig te werk gaan;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Jouw werkdag begint om 06:00 uur en eindigt om 15:00 uur.

Aanbod

  • Een uitdagende en afwisselende functie op één van de mooiste golfbanen in de regio;
  • Een marktconform salaris;
  • Pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Gegarandeerd werk tot het einde van het zomerseizoen als onderhoudsmedewerker / groenvoorziener / hovenier golfbaan.

Sollicitatie

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij je waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven