Over Duijndam

Wie zijn wij?

Duijndam Works is een professioneel en full service uitzendbureau met ruim 25 jaar ervaring in de uitzendbranche.

In 1997 is de eerste vestiging geopend aan de Kerklaan in Wateringen, onder de naam Uitzendbureau Karel Duijndam (UKD). Vanuit deze vestiging zijn we in de jaren die volgden gegroeid naar vijf vestigingen in Nederland en twee in Polen. Met deze uitbreiding heeft ook de eerste aanpassing van de bedrijfsnaam plaatsgevonden: Duijndam Uitzendgroep.

Inmiddels is er ook een kantoor in Slowakije geopend en we rekruteren medewerkers uit heel Europa. Met deze ontwikkeling hebben wij besloten om onze bedrijfsnaam voor de tweede keer aan te passen, deze keer naar een internationaler klinkende naam. Zo is er een idee ontstaan om de naam van één van onze werkmaatschappijen over te nemen: Duijndam Works.

Mensen bij elkaar brengen is onze missie

Het persoonlijke karakter van Duijndam is nog altijd merkbaar. Onze klanten en kandidaten staan centraal en dat ervaar je in onze gehele bedrijfsvoering. Onze accountmanagers en recruiters zijn professionals met een eigen specialisme, waardoor we alle vak- en branchekennis in huis hebben.

Werkgevers

Werkgevers kunnen bij ons terecht voor het inlenen van uitzendkrachten en het vinden van professionals via ons werving selectietraject.

Werkzoekenden

Door onze samenwerking met toonaangevende bedrijven, hebben wij iedere dag een ruim aanbod aan vacatures. Werkzoekenden kunnen bij ons rekenen op persoonlijke aandacht, daadkracht in ons handelen en een open en eerlijk advies.

Scroll naar boven