Planner

Introductie

Blink jij uit in de administratie en ben jij technisch aangelegd? Lijkt het je leuk om veel diverse taken op je te nemen zodat de monteurs lekker aan de slag kunnen? Dan ben jij de perfecte match voor deze planner vacature!

Functie

Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar een planner en/of werkvoorbereider, die affiniteit heeft met de tuinbouw. Jij bent een belangrijke schakel tussen verschillende afdelingen, klanten en leveranciers. Jij draagt namelijk zorg voor het tijdig inplannen van onderhoud, revisie, mankracht en werkinstructies. Hierbij houdt je de volgende dingen in je achterhoofd: het budget, tijd en kwaliteit volgens de klantspecificaties. Je berekent en stelt offertes op, geeft werkopdrachten aan monteurs, legt rapportages vast en werkopdrachten. Tijdens dit proces ben jij het aanspreekpunt van de klant. In deze functie zal je ook regelmatig een ronde maken over de werkvloer om de status van de werkzaamheden af te stemmen met de monteurs.

Functie-eisen

  • Minimaal een mbo-diploma, bij voorkeur richting: techniek, werktuigbouw of bouwkunde;
  • Je hebt enige werkervaring als werkvoorbereider of planner;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; 
  • Je bent organisatorisch sterk en gaat planmatig te werk.

Aanbod

  • Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever;
  • Salaris op basis van kennis en ervaring;
  • Een veelzijdige en afwisselende functie als planner;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden bij een groeiende organisatie;
  • Je komt te werken in een team met gezellige collega’s en een informele sfeer.

Sollicitatie

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij, waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven