Productiemedewerker

Introductie

Ben jij gedreven en staat veiligheid bij jou hoog in het vaandel? Ben jij ambitieus en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature als productiemedewerker wat voor jou!

Functie

Voor onze opdrachtgever, gespecialiseerd in de metaalbehandeling, gevestigd in Maassluis zijn wij op zoek naar een productiemedewerker voor in de loods. In deze loods worden metalen voorwerpen schoon gemaakt of beschermd tegen roest en andere schade door middel van een behandeling. Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het zorgvuldig klaarzetten van onderdelen die door de klant zijn aangeleverd voor behandeling, waarbij je gebruik maakt van bijvoorbeeld een bovenloopkraan of heftruck. Ook het onderdompelen van metalen onderdelen in een beitsbad of het uitvoeren van sproeibeitsen bestaat uit je takenpakket. Daarna verpak jij de behandelde onderdelen en maak je die gereed voor transport. Bij deze opdrachtgever staat kwaliteit, veiligheid, milieu en vakmanschap centraal.

Functie-eisen

  • Minimaal vmbo werk- of denkniveau;
  • Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal;
  • Bereid om een VCA, heftruck- en bovenloopkraancertificaat te halen indien nog niet in bezit;
  • Werkervaring als productiemedewerker is niet verplicht, een goede werkmentaliteit wel.

Aanbod

  • Een salaris boven het cao als productiemedewerker op basis van ervaring en opleiding;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Gezellige werksfeer en een gratis lunch.

Sollicitatie

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij je waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven