Verkoopmedewerker tankstation bakery

Introductie

Bij onze opdrachtgever in Gilze is een tankstation medewerker veel meer dan iemand die alleen maar de brandstof afrekent achter de kassa. Je bent een echte multi-inzetbare topper: Jij kan je aanpassen aan iedere situatie. Geïnteresseerd in deze baan waar geen dag hetzelfde is? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Functie

In het tankstation van onze opdrachtgever in de omgeving van Gilze ontvang je de gasten met een lach en maak je de bestellingen klaar. Om het tankstation zo uitnodigend mogelijk te maken, zorg je voor de schoonmaak in de winkel plus het voorterrein en dat alle producten in de schappen netjes op voorraad en gespiegeld zijn. Tegelijkertijd houd je als beveiliger de camera beelden van het voorterrein in de gaten. In het horeca gedeelte sta je in een open keuken de vers belegde broodjes te maken voor de klanten. Het kan druk worden tijdens de lunchtijd en de spitsuren, dus je bent geordend en vliegensvlug met het klaarmaken van alle bestellingen. Kortom een baan met veel verantwoordelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Functie-eisen

Kan jij zelfstandig te werk gaan, ben je klantgericht ingesteld en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kijk jij niet op van bijzondere situaties, omdat je stressbestendig bent en snel kan schakelen? Daarnaast heb je misschien al enige ervaring met klantcontact, horeca en/of verkoop?
Ook ga je accuraat en netjes om met het handhaven van procedures, zoals de voedselwarenwet of de HACCP. Deze procedures worden als je bent aangenomen zorgvuldig met je doorgenomen.

In de omgeving liggen meerdere tankstations, dus als je over een rijbewijs en eigen vervoer beschikt kunnen we meer kanten op.

Aanbod

  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vanaf de eerste werkdag word je meegenomen in onze aantrekkelijke Plus pensioensregeling;
  • Reiskostenvergoeding indien de afstand woon-werkverkeer meer dan 10 kilometer is;
  • Een baan met veel afwisseling, geen dag is hetzelfde;
  • Bij goed functioneren word je overgenomen door onze opdrachtgever;
  • Je start met een bruto uurloon van €13,75 (v.a. 21 jaar, conform CAO).

 

Sollicitatie

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij je waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven