Verkoopmedewerker tankstation bakery

Introductie

Onze opdrachtgever is een tankstation in regio Meerssen. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker voor 24 uur per week.  

Functie

Het is een veelzijdige functie waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor bezoekende klanten. Je bent het visitekaartje van het tankstation en je bent voortdurend in beweging; van het voorterrein tot de shop en van het magazijn tot de kassa.

Je hebt een veelzijdig pakket aan taken zoals het afrekenen van brandstof en shopartikelen, het bijvullen en spiegelen van de producten, het schoonmaken van het voorterrein, de shop en toiletten. Je zorgt dat het tankstation er tot in de puntjes verzorgd en schoon uitziet. Tevens word je ingezet bij de bakery, waar je verse broodjes klaar maakt en verkoopt. Ook het controleren en handhaven van verschillende veiligheidsnormen en procedures is erg belangrijk.

Het is een afwisselende job met veel verantwoording in verschillende diensten op variabele tijden.

Functie-eisen

De ideale kandidaat is commercieel en klantgericht ingesteld, gaat punctueel te werk en is flexibel inzetbaar verdeeld over de hele week.
Hiernaast kan jij zelfstandig te werk gaan met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bijzondere situaties daar kijk jij niet meer van op, omdat je stressbestendig bent en snel kan schakelen.
Ook ga je accuraat en netjes om met het handhaven van procedures, zoals de voedselwarenwet of de HACCP. Deze procedures worden als je bent aangenomen zorgvuldig met je doorgenomen.
Daarnaast heb je al enige ervaring met klantcontact, horeca en/of verkoop. Wanneer je over deze kwaliteit beschikt heb je een streepje voor, maar het is niet vereist.
In de omgeving liggen meerdere tankstations, dus als je over een rijbewijs en eigen vervoer beschikt kunnen we meer kanten op.

Aanbod

  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vanaf de eerste werkdag word je meegenomen in onze aantrekkelijke Plus pensioensregeling;
  • Reiskostenvergoeding indien de afstand woon-werkverkeer meer dan 10 kilometer is;
  • Je komt te werken in een gezellig team met een leuke sfeer;
  • Bij goed functioneren word je overgenomen door onze opdrachtgever;
  • Een baan met veel afwisseling, geen dag is hetzelfde.
  • Een bruto uurloon van €13,75 vanaf 21 jaar en ouder.

 

Sollicitatie

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij je waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven