Verkoopmedewerker Tankstation

Wie zoeken wij?

Betrouwbaar, ondernemend, gevoel voor humor en niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken. Dat zijn een aantal van de kwaliteiten die goed van pas komen als verkoopmedewerker tankstation. Komen deze overeen met jouw kwaliteiten? Dan komen we graag met je in contact!

Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerker ben je hét gezicht van het tankstation. Jouw gastvrijheid is bij ons onmisbaar. Je bent pas tevreden wanneer de gasten met een glimlach de shop verlaten. In deze functie heb je te maken met veel verantwoordelijkheden. Zo houd je je bezig met het afrekenen van de getankte brandstof, maar gasten kunnen ook bij jou terecht voor een heerlijke koffie, frisdranken of snacks. Verder behoort het netjes houden van de shop en het buitenterrein ook tot je werkzaamheden. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega’s.

Wat verwachten we van jou?

Kan jij zelfstandig te werk gaan, ben je klantgericht ingesteld en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kijk jij niet op van bijzondere situaties, omdat je stressbestendig bent en snel kan schakelen? Daarnaast heb je misschien al enige ervaring met klantcontact, horeca en/of verkoop? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet.

Wat bieden wij jou

  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vanaf de eerste werkdag word je meegenomen in onze aantrekkelijke Plus pensioensregeling;
  • Reiskostenvergoeding indien de afstand woon-werkverkeer meer dan 10 kilometer is;
  • Bij goed functioneren word je overgenomen door onze opdrachtgever;
  • Een baan met veel afwisseling, geen dag is hetzelfde;
  • Je start met een bruto uurloon van €12,63 (v.a. 21 jaar, conform CAO).

Sollicitatie

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij je waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven