Verkoopmedewerker Tankstation

Introductie

Een zelfstandige functie en toch veel verschillende mensen tegenkomen? Als verkoopmedewerker tankstation zorg jij dat de zaak blijft draaien en help je iedereen om tevreden weer de weg op te gaan. Neem snel contact met ons op als dit is wat je zoekt!

Functie

In de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een zelfstandige verkoopmedewerker tankstation voor onze opdrachtgever. Bij dit tankstation ga voornamelijk zelfstadig te werk. Uiteraard word je netjes ingewerkt door een collega. Als je eenmaal de fijne kneepjes van de kassa, shopartikelen en het voorterrein hebt geleerd ga je zelf aan de slag. Je opent of sluit het tankstation en zorgt voor een soepele opdracht als jouw collega de dienst over komt nemen. Maar bovenal zorg dat de klanten in de winkel en op het voorterrein een fijne ervaring hebben bij het tankstation. Je bent dan ook het visitekaartje van het bedrijf!

Functie-eisen

Zoals eerder genoemd is dit een functie waar je de taken zelfstandig uitvoert. Je pakt dan ook dingen uit jezelf op en weet hoe je jouw tijd het beste in kan delen. Als het even rustig is maak je schoon of vul je de schappen bij. Komt er een klant binnen dan zorg je dat je op tijd weer achter de kassa staat zodat niemand hoeft te wachten. Als je ervaring hebt in detailhandel en/of horeca dan is dat een pre maar geen vereiste.

Aanbod

Vanaf de eerste werkdag word je meegenomen in onze aantrekkelijke Plus pensioensregeling met 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld (bij 38 uur in de week). Bij dit leuke team van collega’s is geen dag hetzelfde en wordt je bij goed functioneren zelfs overgenomen door de opdrachtgever. Als je 21 jaar of ouder bent start je met een bruto uurloon van €13,75.

Sollicitatie

We hebben een goed idee van wat onze opdrachtgever zoekt en wij helpen je graag met het voorbereiden voor een eventueel kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever om zo jouw kansen te vergroten.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven