Werkgever

Werken met Duijndam

Gemotiveerd, flexibel en uiteraard productief personeel gezocht? Wij helpen je de juiste mensen te vinden die voldoen aan jouw eisen, en die passen binnen jouw bedrijfscultuur en visie.

De juiste medewerker voor jouw vacature(s)

Duijndam Works is een full-service uitzendbureau voor werkzoekenden uit binnen- en buitenland. Onze kracht zit ‘m in het feit dat we een volledig personeelsbestand kunnen invullen. We bemiddelen namelijk op alle niveaus én binnen alle functiegebieden. Van inpakkers, heftruckchauffeurs en operators tot administratief medewerkers en keurmeesters.  En van vast personeel tot extra hulp bij piekperiodes of vakanties.

Kwaliteit boven kwantiteit

Zomaar een kandidaat over de schutting gooien? Daar doen we bij Duijndam Works niet aan. Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe – binnenlandse óf buitenlandse – uitzendkrachten precies passen bij het bedrijf en binnen een functie, duiken we eerst de diepte in. We vragen je het hemd van het lijf en vormen zo een goed beeld van wat je zoekt én wat je nodig hebt. Kandidaten worden vervolgens onderworpen aan een uitgebreide screening. Dat is bepalend voor ons succes.

U kunt bij ons terecht voor
U kunt bij ons
terecht voor

Behoefte aan personeel dat flexibel inzetbaar is? Kies dan voor uitzenden. Of je nu op zoek bent naar één medewerker of een heel team, voor een korte of lange periode, Duijndam Works vindt wat jij nodig hebt. Snel schakelen staat daarin centraal. 

Ons geavanceerde plansysteem stelt ons vervolgens in staat om – samen met jou, als opdrachtgever – zo efficiënt mogelijk te plannen. Zo benutten we het maximale rendement en heb jij real-time overzicht. 

Goed om te weten: bij uitzenden nemen wij de personeelsadministratie uit handen. Jij bent daardoor vrij van de werkgeversrisico’s.

De juiste kandidaat vinden voor jouw organisatie? Laat het werving- en selectieproces aan ons over. Via ons brede netwerk zoeken wij naar de beste kandidaat voor de openstaande vacature. 

We nemen daarbij alles uit handen. Van het screenen van cv’s tot het voeren van persoonlijke gesprekken met sollicitanten en – indien gewenst – het afnemen van een assessment. Zo kan jij je richten op jouw kernactiviteiten, wij doen de rest.

Zeggen wat we doen. Doen wat we zeggen.

We nemen het werk uit handen, dus. Daar gaan we ver in. We stoppen bijvoorbeeld niet wanneer een vacature is ingevuld. Je kunt daarnaast ook bij ons terecht voor vervoer van uitzendkrachten naar Nederland, vervoer van en naar het werk, het regelen van huisvesting én het vinden van een geschikte zorgverzekering voor onze internationale krachten. 

Belangrijk daarin? Zeggen wat we doen. En doen wat we zeggen. Dat geeft rust. Op de werkvloer en daarbuiten.

Een vaste aanstelling voor buitenlandse krachten

Talent wil je behouden. Logisch. Daarom bieden we een groot deel van onze flexkrachten een vaste aanstelling aan bij Duijndam Works, ook wanneer jij niet jaarrond werk kunt bieden. In de periode dat de behoefte laag is op jouw locatie, zoeken we vervangend werk voor de flexkracht. Waarna hij of zij bij piekperiodes etc. weer op de stoep staat. Zo helpen we buitenlandse uitzendkrachten een bestaan opbouwen in Nederland. Voor de lange termijn.

Meer weten ?

Buitenlandse werknemers in dienst nemen of een vaste collega in je team verwelkomen? Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen we contact met je op.

Werkgevers aan het woord:
Werkgevers aan
het woord:
Scroll naar boven