Werkgever

Werken met Duijndam

Als goede werkgever wilt u gemotiveerd, flexibel en
uiteraard productief personeel. Maar hoe vindt u
de juiste mensen?

Onze professionele medewerkers vertellen u graag over onze dienstverlening en wat dit voor uw organisatie kan betekenen. Wij kennen de markt, verdiepen ons écht in uw bedrijf, maken een scherpe analyse van de werkzaamheden en verliezen daarbij uw bedrijfscultuur en de wens van onze uitzendkrachten niet uit het oog.

U kunt bij ons terecht voor
U kunt bij ons
terecht voor

Bent u op zoek naar personeel dat flexibel inzetbaar is? Dan kiest u voor uitzenden. Of het nu gaat om één medewerker of een groot aantal medewerkers. Voor een lange periode of korte periode. Duijndam is allround en in staat om snel te schakelen. Bij uitzenden neemt Duijndam Works uw personeelsadministratie uit handen zodat u vrij bent van de werkgeversrisico s.

Door middel van ons huidige plansysteem zijn wij samen met u als opdrachtgever in staat om zo efficiënt mogelijk te plannen. Door deze manier van samenwerkingen, benutten we het maximale rendement en heeft u real time overzicht.

De juiste kandidaat vinden voor uw organisatie? Door het werving- en selectietraject aan ons over te laten, kunt u zich focussen op uw core business. Via ons brede netwerk gaan wij op zoek naar de geschikte kandidaat voor de openstaande vacature.

Deze eerste selectie richten wij naar uw wens in. Van het screenen van cv’s tot het voeren van persoonlijke gesprekken met sollicitanten en indien gewenst ook het afnemen van een assessment. De juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment. Wij bemiddelen op elk functieniveau en binnen elk functiegebied.

Op zoek naar de juiste medewerker voor uw vacature

Duijndam Works is een full service uitzendbureau. Onze kracht is dat wij uw gehele personeelsbestand kunnen invullen. Van management functies tot ondersteunende functies. Van vast personeel tot extra handen bij pieken of vakanties. Wij ondersteunen u en uw onderneming, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Werkgevers aan het woord:
Werkgevers aan
het woord:
Scroll naar boven