Werkvoorbereider

Introductie

Blink jij uit in de administratie en ben jij technisch aangelegd? Lijkt het je leuk om veel diverse taken op je te nemen zodat de monteurs lekker aan de slag kunnen? Dan ben jij de perfecte match voor deze werkvoorbereider vacature!

Functie

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een werkvoorbereider die affiniteit heeft met de tuinbouw. Bij onze opdrachtgever, gevestigd in Naaldwijk, ben je als werkvoorbereider een belangrijke schakel in het logistieke web. Jij vormt samen met jouw collega die het tekenwerk verzorgd en van de planning een gezellig en sterk team.

Jouw taken bestaat onder andere uit het nauwkeurig berekenen van materialen, vinden van de beste inkoopdeals, coördineren van logistieke planningen, tot het relatieonderhoud met de leverancier. Ook zorg je ervoor dat de materialen op tijd in het magazijn arriveren, de transporteur geregeld is, en alles op tijd op locatie aankomt. Al met al een veelzijdige en uitdagende functie!

Functie-eisen

  • Minimaal een mbo-diploma, bij voorkeur richting: techniek, werktuigbouw of bouwkunde;
  • Je hebt enige werkervaring als werkvoorbereider of planner;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent organisatorisch sterk en gaat planmatig te werk.

Aanbod

  • Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever;
  • Salaris op basis van kennis en ervaring als werkvoorbereider;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden bij een groeiende organisatie;
  • Je komt te werken in een team met gezellige collega’s en een informele sfeer.

Sollicitatie

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij, waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven