Aankomst in Nederland

Wanneer je uit het buitenland komt, word je eerst ontvangen op ons hoofdkantoor in Maasdijk. Ons aankomstteam zal je daar van alle benodigde informatie voorzien. Denk hierbij aan huisvesting, algemene regels en het leven in Nederland. Vervolgens word je voorgesteld aan een van onze (Assistent) Accountmanagers, die ervoor zorgt dat je geïnformeerd wordt over je nieuwe werk, geldende veiligheids- en arbovoorschriften op de werkplek en vervoer naar je werk. Nadat alles geregeld is, wordt je naar je woonaccommodatie gebracht.

Huisvesting

Je gaat wonen op een locatie zo dicht mogelijk bij jouw werk. Er wordt ook zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw persoonlijke voorkeuren. Alle locaties beschikken over gratis te gebruiken WiFi. In onze huizen bevindt zich een gezamenlijke woonkamer met tv, volledig uitgeruste keuken, badkamer, WC en slaapkamers. Uiteraard zijn onze alle woonlocaties SNF gecertificeerd.

Verzekering

Wij helpen jou om een zorgverzekering af te sluiten.

Vervoer

Wij zorgen voor vervoer van en naar je werk, een reiskostenvergoeding is ook mogelijk als je met eigen vervoer naar je werk komt.

Plan4Flex App

Wij maken gebruik van het planningsprogramma Plan4Flex. Dit programma biedt ook een applicatie voor smartphones. Met behulp van deze applicatie kan je snel en eenvoudig communiceren met je contactpersoon. In de app vind je ook je dagelijkse planning, loonstroken en ondertekende documenten.

Cursussen Nederlands

Wij bieden onze buitenlandse arbeidskrachten de mogelijkheid om Nederlands te leren.

Scroll naar boven