FAQ

Heb je vragen of komt je er niet uit? Hieronder vind je veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen zitten neem dan gerust contact met ons op.

Waar kunnen wij mee helpen?

Indien je gesolliciteerd hebt, ontvang je van ons automatisch een bericht dat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen. Heb je dit bericht niet ontvangen? Dan kan er iets mis gegaan zijn. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen een reactie te geven op jouw sollicitatie. Let op: e-mails kunnen als spam worden gezien. Vergeet niet te kijken bij je ongewenste e-mail. 

Via deze link naar is het mogelijk om je direct bij Duijndam Works in te schrijven. Uiteraard is het ook mogelijk om te reageren op één van onze openstaande vacatures, klik hier voor alle actuele vacatures. 

Wij verlonen wekelijks op woensdag. Eventuele correctie op de verloning worden op donderdag na 15:00 uur uitgevoerd.

Bij ziekte moet u zich op de eerste verzuimdag zo snel mogelijk, in ieder geval voor 8.30 uur, persoonlijk ziek melden bij zowel de uitzendonderneming als de opdrachtgever. De uitzendonderneming is van maandag t/m vrijdag van 5:00 tot 8:30 uur en op zaterdag van 5:15 tot 8:30 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 0174 – 270 365. In het geval van een wissel en/of avonddienst dient u zich tenminste 2 uur voor aanvang van het werktijdstip ziek te melden.  Voor alle overige zaken zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:30 uur – 17:30 uur. Ziekmeldingen via e-mail, Whatsapp of SMS nemen wij niet in behandeling. Alles over ziek melden, kun je nalezen in het verzuimprotocol, onderdeel van onze personeelsgids.

Via Plan4Flex heb je toegang tot jouw uitzendovereenkomst, loonbelastingverklaring, loonstroken en in deze applicatie vindt je ook jouw jaaropgaven.

Als je via ons werkt, bouw je vrije dagen op. Indien je uren wilt opnemen, overleg dit dan eerst met de opdrachtgever. Indien deze akkoord is, kun je je vrije uren/dagen doorgeven via de Plan4Flex app. Vrije dagen dienen op uiterlijk vrijdag, in de voorafgaande week, doorgegeven te worden. Langere vakanties dienen minimaal 2 weken van tevoren te worden doorgegeven.

Ja, als werknemer van Duijndam Works heb je recht op vakantiegeld van 8,33% van het feitelijk loon, daarnaast bouw je ook vakantiedagen op. Wil je weten hoeveel van die reserveringen je hebt opgebouwd? Dit kan je vinden onderaan de loonstrook in de Plan4Flex app.

Ja, als werknemer van Duijndam Works heb je vanaf dag 1 recht op het Plus-Pensioen van Stipp. In de Plusregeling bouwt u meer pensioen op dan in de Basisregeling en hebben naast gehuwden en geregistreerde partners ook samenwonenden recht op partnerpensioen. Daarnaast blijft u in de Plusregeling (onder voorwaarden) pensioen opbouwen als u arbeidsongeschikt wordt tijdens uw dienstverband.

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om jezelf te blijven. Echter kunnen onderstaande tips je wellicht helpen om voor te bereiden op een intakegesprek:

  • verdiep je in het bedrijf;
  • lees de vacature omschrijving nog een keer door;
  • bereid je eigen verhaal goed voor;
  • ontdek waar je goed in bent;
  • kies je kleding;
  • bedenk zelf ook vragen om te stellen.

In de app kan je bij ‘’mijn documenten’’ kiezen voor wachtwoord vergeten. Door het invullen van jouw gebruikersnaam (cijfergetal wat je in de mail hebt ontvangen) wordt het wachtwoord gereset.

Indien je zowel jouw gebruikersnaam als wachtwoord van jouw Plan4Flex kwijt bent, kun je een e-mail sturen naar info@duijndamuitzendgroep.nl . Wij sturen jou dan nieuwe inloggegevens per e-mail toe. Let op: het verzoek moet wel gedaan worden vanuit het e-mailadres wat bij ons bekend is.

Scroll naar boven