Werkzoekend

Samen aan de slag met
jouw carrière!

Werk wordt pas leuk als je er goed in bent en als je je er happy bij voelt, want dingen doen waar je goed in bent, maakt je blij?

Duijndam Works heeft als doel om je te helpen aan een baan waar je echt gelukkig van wordt!

Vind je droombaan

Mocht je nog niet goed weten welke baan bij je past, dan kunnen wij je vrijblijvend adviseren. Behalve kennis van de markt, kun je bij ons rekenen op persoonlijke aandacht en op een open en eerlijk advies. Persoonlijk contact is bij ons vanzelfsprekend. Wij hechten veel waarde aan de individuele aanpak waardoor wij goed en snel kunnen inspelen op de persoonlijke behoeften van onze kandidaten en uitzendkrachten.

Wij werken samen met toonaangevende bedrijven in verschillende branches. Elke dag hebben we een ruim aanbod aan vacatures. Zowel voor een vaste als een tijdelijke baan ben je bij ons aan het juiste adres.

Buitenlandse werknemers

Duijndam Works werkt zowel met Nederlandse als buitenlandse arbeidskrachten. Ons recruitmentteam is vanuit onze wervingskantoren in: Den Haag, Rotterdam, Maasdijk, Opole (Polen) en Štúrovo (Slowakije) dagelijks in gesprek met werkzoekenden. Onze ervaren Recruitment Consultants staan je graag te woord in het Nederlands, Engels, Pools, Slowaaks, Roemeens en Hongaars. Onze dienstverlening gaat echter verder dan alleen bemiddelen in werk. Ook helpen wij onze buitenlandse arbeidskrachten een nieuw leven in Nederland op te bouwen.

map new
Rotterdam

Zuidplein 90,
3083 CW Rotterdam

Maasdijk

Honderdland 241,

2676 LV Maasdijk
Den Haag

Dierenselaan 48,
2573 KJ Den Haag

Opole

Księdza Hugona Kołłątaja 3/2,
45-064 Opole, Polen

Šturovo

Komenskeho 9
94301 Šturovo

map
Scroll naar boven