Interne vacatures

Naast de banen die wij bieden bij onze opdrachtgevers, zijn wij zelf ook werkgever. Wij bieden een inspirerende en mensgerichte werkomgeving met een goede sfeer, waarin jij samen met je enthousiaste en betrokken collega’s het verschil maakt. Om te zorgen dat jij het beste uit jezelf kunt halen, bieden wij goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden en ondersteunen we jouw ontwikkeling met diverse trainingsmogelijkheden.

Onze medewerkers bepalen het succes van Duijndam Works. Wil jij hier ook aan bijdragen? Bekijk dan onze interne vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Wij ontvangen ook graag jouw open sollicitatie.

Heb je vragen over één van onze vacatures? Neem dan contact op met onze HRM afdeling via hrm@duijndamworks.nl of via 0174-870048.

Op zoek naar een stage waar je ook echt aan de slag gaat en ervaring op kan doen voor jouw toekomstige carrière? En volg je een opleiding (bij voorkeur) in de richting Commerciële Economie, Marketing of Sales. Dan hebben we een interessante stage, waar je relevante werkervaring kan opdoen.

Job Alert

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Maak een job alert aan!

Scroll naar boven