Interne vacatures

Naast de banen die wij bieden bij onze opdrachtgevers, zijn wij zelf ook werkgever. Wij bieden een inspirerende en mensgerichte werkomgeving met een goede sfeer, waarin jij samen met je enthousiaste en betrokken collega’s het verschil maakt. Om te zorgen dat jij het beste uit jezelf kunt halen, bieden wij goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden en ondersteunen we jouw ontwikkeling met diverse trainingsmogelijkheden.

Onze medewerkers bepalen het succes van Duijndam Works. Wil jij hier ook aan bijdragen? Bekijk dan onze interne vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Wij ontvangen ook graag jouw open sollicitatie.

Heb je vragen over één van onze vacatures? Neem dan contact op met onze HRM afdeling via hrm@duijndamworks.nl of via 0174 87 00 48

Duijndam Works is groeiend bedrijf en daarom zijn wij op zoek naar extra versterking. Voor de vacature van Commercieel Accountmanager zijn wij op zoek naar een enthousiaste teamplayer!

Voor ons werving & selectie kantoor in Maasdijk zijn wij op zoek naar een recruiter. Ben jij dienstverlenend ingesteld en wil jij samen als team met de huidige accountmanagers voor tevreden kandidaten en opdrachtgevers zorgen? En dát binnen een ambitieus team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons kantoor in Maasdijk zijn wij op zoek naar een relatiebeheerder. Ben jij dienstverlenend ingesteld en wil jij samen met de accountmanagers zorgen voor tevreden kandidaten en opdrachtgevers? En dát binnen een jong en ambitieus team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Job Alert

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Maak een job alert aan!

Scroll naar boven