Interne vacatures

Naast de banen die wij bieden bij onze opdrachtgevers, zijn wij zelf ook werkgever. Wij bieden een inspirerende en mensgerichte werkomgeving met een goede sfeer, waarin jij samen met je enthousiaste en betrokken collega’s het verschil maakt. Om te zorgen dat jij het beste uit jezelf kunt halen, bieden wij goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden en ondersteunen we jouw ontwikkeling met diverse trainingsmogelijkheden.

Onze medewerkers bepalen het succes van Duijndam Works. Wil jij hier ook aan bijdragen? Bekijk dan onze interne vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Wij ontvangen ook graag jouw open sollicitatie.

Heb je vragen over één van onze vacatures? Neem dan contact op met onze HRM afdeling via hrm@duijndamworks.nl of via 0174 87 00 48

Wil je de uitdaging aangaan om de dagelijkse leiding en verantwoording te krijgen over een gezellig team met collega’s? Ben jij direct en kan jij menselijk handelen? Dan is deze teamleider ompak vacature wat voor jou!

Geen dag hetzelfde, flexibele werktijden, leuke collega's én werken met een prijswinnend concept. Waar vind je zo'n uitdagende baan? In het tankstation van onze opdrachtgever natuurlijk! Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct.

Betrouwbaar, ondernemend, gevoel voor humor en niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken. Dat zijn een aantal van de kwaliteiten die goed van pas komen als horeca medewerker in het tankstation van onze opdrachtgever. Komen deze overeen met jouw kwaliteiten? Dan komen we graag met je in contact!

Of je nou een baan zoekt voor het in het weekend en tijdens de vakantieperiodes of een leuke parttime baan het hele jaar rond. Bij het tankstation van onze opdrachtgever in de omgeving van Eemnes zijn ze op zoek naar enthousiaste collega’s met affiniteit voor detailhandel en horeca. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Job Alert

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Maak een job alert aan!

Scroll naar boven