Productie-operator

Vacature introductie

Een scherp oog voor orde, veiligheid en netheid in de werkomgeving. Met oog voor detail en een goed gevoel voor timing. Dit zijn de kwaliteiten van een productie-operator waar onze opdrachtgever naar op zoek is. Denk jij dat deze kenmerken bij jou aansluiten? Reageer dan snel op deze vacature!

Wat ga je doen?

Als Productie-operator bij onze opdrachtgever in Dordrecht sta je dagelijks paraat om ervoor te zorgen dat het mengproces vlekkeloos verloopt. Met oog voor detail en een goed gevoel voor timing, zorg je ervoor dat grondstoffen en halffabricaten tijdig worden verzameld en bijgestort. Veiligheid staat bij jou voorop, niet alleen voor jezelf maar ook voor je collega’s. Je handelt proactief en bewust, zodat iedereen met een gerust hart zijn werk kan doen. Je hebt een scherp oog voor orde en netheid in de werkomgeving, waardoor je bijdraagt aan een veilige en prettige werk omgeving. Samen met het team zorg je ervoor dat onze producten van hoogstaande kwaliteit en op efficiënte wijze worden geproduceerd en verpakt.

Wat verwachten we van jou?

  • Een mbo-niveau 4 opleiding en/of een jaar ervaring als operator is een pre;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent zelfstandig, stressbestendig en flexibel;
  • Werken in dag- en avonddiensten afhankelijk van de productieplanning;
  • Je hecht waarde aan orde en netheid.

Wat bieden wij jou

  • Een uitdagende functie in een dynamische productieomgeving;
  • Pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Marktconform salaris op basis van jouw opleiding en ervaring.

Sollicitatie

Sluit deze vacature als productie-operator niet helemaal aan bij wat je zoekt? Je mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om andere mogelijkheden op de arbeidsmarkt te bespreken.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven