Productiemedewerker met rijbewijs

Vacature introductie

Naast het maken van verkeersborden, kentekenplaten en platen met een grappige tekst bezorg jij ze ook nog eens bij de klant. Voor onze opdrachtgever in Den Haag zoeken we iemand die handig en klantvriendelijk is. Spreekt deze veelzijdige functie jou aan? Dan komen wij graag met je in contact!

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd kentekenplaten fabrikant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van kentekenplaten, verkeersborden en customplaten. Dit groeiende bedrijf is op zoek naar een productiemedewerker die ook in staat is om producten af te leveren aan onze klanten. Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het produceren van de verschillende producten en het verzorgen van de afwerking. Je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat deze voldoen aan de specificaties van de klant en de wetgeving. Daarnaast verzamel je de bestellingen van onze klanten en bezorgt deze bij hen. Je bent het visitekaartje van onze opdrachtgever dus jouw eerste indruk op mensen is natuurlijk: ‘Wat een vrolijke bezorger was dat!’.

Je start de dag om 08:30 met de productie van de verschillende artikelen en vanaf 11:00 begin je met het bezorgen van de bestellingen en het helpen van klanten. Deze functie is voor 25 uur per week verdeeld over 4 a 5 dagen.

Wat verwachten we van jou?

 • Ervaring in een productieomgeving en/of als bezorger/koerier is een pré.
 • In het bezit van een rijbewijs B.
 • Goede communicatieve vaardigheden en klantgerichte instelling.
 • Zelfstandig, flexibel en nauwkeurig.
 • Fysiek fit en in staat om te tillen en te buigen.

Wat bieden wij jou

 • Vooruitzicht op fulltime functie in een groeiend bedrijf;
 • Een gevarieerde functie waarbij u zowel in de productie als bezorging werkt;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Vanaf de eerste werkdag word je meegenomen in onze aantrekkelijke Plus pensioensregeling.

Sollicitatie

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij je waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven