Supply chain planner

Vacature introductie

Heb jij een hands-on mentaliteit en vind jij het leuk om contact te hebben met klanten en leveranciers? Ben jij nauwkeurig en heb je een oog voor detail, dan is deze vacature van supply chain planner iets voor jou!

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever in Maasdijk zijn wij op zoek naar een supply chain planner. Als supply chain planner bij onze opdrachtgever in de food-sector speel jij een cruciale rol in de schakel tussen de commercie en de eindklant. Jij bent samen met jouw collega’s op de afdeling het verlengstuk van het dagelijks verkoopproces. Deze functie bevat veel verantwoordelijkheden. Het is essentieel dat je een passie hebt voor logistiek en transport, aangezien je constant bezig zult zijn met het optimaliseren van transportroutes en het vinden van innovatieve oplossingen om ervoor te zorgen dat de producten op tijd en in optimale staat bij onze klanten aankomen.

Je maakt transportplanningen en je begeleidt het proces, verwerk je orders en handelt logistieke activiteiten af, maak je afnameprognoses, onderhoud jij contact met leveranciers, telers en pakstations en ten slotte werk je nauw samen met transporteurs om te zorgen dat de producten op tijd bij de klanten geleverd worden. Al met al een uitdagende en veelzijdige supply chain functie. Wanneer jij met een voldaan gevoel al jouw werkzaamheden als planner aan het einde van de week hebt verricht, is het tijd voor een vrijmibo.

Wat verwachten we van jou?

  • Minimaal mbo 4 of hbo werk- en denkniveau;
  • Ervaring als supply chain planner is geen eis, maar jij hebt wel affiniteit met de food-sector;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duitse taal is een pré);
  • Bereid om tegen een aantrekkelijke vergoeding één keer per maand een weekenddienst te draaien.

Wat bieden wij jou

  • Marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring;
  • Opleidingsmogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Afwisselende en uitdagende functie als supply chain planner;
  • Mogelijkheid tot hybride werken;
  • Pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld.

Sollicitatie

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij je waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven