Verkoopmedewerker Tankstation

Vacature introductie

Betrouwbaar, ondernemend, gevoel voor humor en niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken. Dat zijn een aantal van de kwaliteiten die goed van pas komen als bakery medewerker in het tankstation van onze opdrachtgever. Komen deze overeen met jouw kwaliteiten? Dan komen we graag met je in contact!

Wat ga je doen?

In dit prijswinnend, vernieuwend en succesvol concept, waarin kwaliteitsproducten van de bovenste plank gebruikt worden, ligt de focus op eten, drinken en beleving. Samen met je collega gastvrouwen en gastheren draag je jouw steentje bij om de klanten te voorzien van hartelijke service. De werkzaamheden bestaan uit: het bereiden van een vers gemaakt broodje in de bakery, afrekenen van de brandstof, verkoop van shopartikelen aan de kassa, het zorgvuldig onderhouden van het voorterrein en het schoonmaken van het hele tankstation. Als teamlid word je getraind voor alle werkzaamheden op het tankstation, dus als je afwisselend werk zoekt, zit je hier aan het juiste adres! Er zijn functies beschikbaar als bijbaan in het weekend, vakantiekracht en parttime voor de lange termijn. Als je al in een winkel en/of in de horeca hebt gewerkt, dan is dat een pre.

Wat verwachten we van jou?

De ideale kandidaat is commercieel en klantgericht ingesteld, gaat punctueel te werk en is flexibel inzetbaar verdeeld over de hele week.
Hiernaast kan jij zelfstandig te werk gaan met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bijzondere situaties daar kijk jij niet meer van op, omdat je stressbestendig bent en snel kan schakelen.
Ook ga je accuraat en netjes om met het handhaven van procedures, zoals de voedselwarenwet of de HACCP. Deze procedures worden als je bent aangenomen zorgvuldig met je doorgenomen.
Daarnaast heb je al enige ervaring met klantcontact, horeca en/of verkoop. Wanneer je over deze kwaliteit beschikt heb je een streepje voor, maar het is niet vereist.
Het tankstation ligt langs de snelweg, dus je hebt bij voorkeur het bezit over een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat bieden wij jou

  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vanaf de eerste werkdag word je meegenomen in onze aantrekkelijke Plus pensioensregeling;
  • Reiskostenvergoeding indien de afstand woon-werkverkeer meer dan 10 kilometer is;
  • Je komt te werken in een gezellig team met een leuke sfeer;
  • Bij goed functioneren word je overgenomen door onze opdrachtgever;
  • Een baan met veel afwisseling, geen dag is hetzelfde;
  • Het bruto uurloon van €13,75 vanaf 21 jaar en ouder.

 

Sollicitatie

Door korte lijnen met onze klanten, zijn wij persoonlijk betrokken bij het gehele sollicitatieproces. Verder kunnen wij je waar nodig, voorzien van tips en advies om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Deel deze vacature

Vragen over deze vacature of functie? Neem contact met mij op:

Duijndam Works - Jouw betrouwbare werkgever

Als uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen we het belang van het vinden van werk dat aansluit bij jouw vaardigheden en verwachtingen maar al te goed.

Als het niet is gelukt om een passende vacature te vinden in het huidige aanbod, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbare mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar boven